©2000-2014 www.Huisdierenprijzen.nl
Het houden van huisdieren is een prachtige hobby. Er is genoeg lectuur in de handel over de meest uiteenlopende onderwerpen. In het algemeen gaan deze boeken over de aanschaf, huisvesting, verzorging, voeding en kweek/fok van de desbetreffende diersoorten. Heb je eenmaal je keus gemaakt dan moet je nog ondervinden wat de aanschafprijzen van je favoriete dier zijn. Prijzen wijzigen en een boek zou al snel verouderd zijn. Om hierin tegemoet te komen heeft Huisdierenprijzen.nl  een overzicht gemaakt van de meest gehouden huisdieren met de daarbij behorende gemiddelde prijzen. Als de prijzen wijzigen is dit gemakkelijk aan te passen. Tevens is het eenvoudiger om vraagprijzen te toetsen. Mocht u een prijs tegenkomen die sterk afwijkt van wat hier vertoond wordt dan horen wij dat graag van u. Zodoende is het gemakkelijker de site up to date te houden.  
Er zullen altijd prijsverschillen voorkomen, afhankelijk van het deel van het land, eventuele aanbiedingen en/of grootte en ouderdom bij bepaalde diersoorten.  Denkt u dus niet dat bepaalde prijzen te hoog of te laag zijn, deze zijn voortgekomen uit eigen waarnemingen bij verschillende zaken en bij honden en katten worden wij  op de hoogte gehouden door de fokkers van het desbetreffende ras.
Speciaal voor de honden- en kattenliefhebbers hebben wij verwijzingen opgenomen naar fokkers van de desbetreffende rassen. Achter elk ras op de honden- en kattenpagina's staat een klein menu met links naar kennels of cattery’s. Handig als je op zoek bent naar een nieuwe hond of kat. Ook kun je op de sites van deze fokkers meer gerichte informatie opzoeken. Ook kunnen de fokkers zich hier aanmelden voor een vermelding van hun site.  
TOP
Startpagina Honden Katten Vogels Vissen Knaagdieren Paarden&pony's Schapen Overige dieren Diversen Startpagina